Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανοσ Λεκκασ Μην Ψαρωνεισ ~ Ο Θάνος Λέκκας εξομολογείται: «Με έλεγαν αδερφή επειδή έκανα ενόργανη γυμναστική» - CoffeeRadio.gr

Θανοσ Λεκκασ Μην Ψαρωνεισ ~ Ο Θάνος Λέκκας εξομολογείται: «Με έλεγαν αδερφή επειδή έκανα ενόργανη γυμναστική» - CoffeeRadio.gr. Σήμερα τετάρτη στις 21:45 ξεκινάει στον αντ1 η απολαυστική κωμωδία μην ψαρωνεισ με το θοδωρή αθερίδη και τη μαρία λεκάκη σε πρωταγωνιστικούς κωνσταντινοσ (θανοσ λεκκασ): Μην ψαρωνεισ καθε τεταρτη και πεμπτη στισ 21:45 στον αντ1! Μην ψαρωνεισ ant1 live, επόμενα επεισοδια της σειράς. Pluralism / μάιος 21, 2020. Ο ηθοποιός θάνος λέκκας μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για.

Η σειρά «μην ψαρώνεις» επιστρέφει στον αντ1 με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο νέοι ρόλοι και και ο κωνσταντίνος (θάνος λέκκας), όμως, θα παραμείνει. Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η αγαπημένη μας κωμική σειρά «μην ψαρώνεις» επιστρέφει δυναμικά, κάθε σάββατο και κυριακή στις 19:30, με τον β' κύκλο και τους πρωταγωνιστές της σε απρόσμενες περιπέτειες. Pluralism / μάιος 21, 2020. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr:

Σόνια (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ)
Σόνια (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ) from 2.bp.blogspot.com
Μην ψαρωνεισ καθε τεταρτη και πεμπτη στισ 21:45 στον αντ1! Ο ηθοποιός θάνος λέκκας αποκάλυψε πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του. Ανατροπές, νέοι ρόλοι και αποχωρήσεις στον δεύτερο κύκλο (trailer). Την πέμπτη 18/6/20 στις 21:45 στη σειρά μην ψαρώνεις θα δούμε πως όταν τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα θα βγούν στην επιφάνεια, το γυαλί θα ραγίσει για τον μανώλη και τη. Μην ψαρωνεισ επεισοδια, νέα και επόμενα επεισοδια της σειράς του ant1. Καλεσμένος του γρηγόρη αρναούτογλου ήταν το βράδυ της πέμπτης ο ταλαντούχος ηθοποιός θάνος λέκκας. Και ειδικά αν είσαι ψάρι και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το πιο επικίνδυνο, το πιο αδίστακτο και το πιο αιμοβόρο πλάσμα του βυθού: Πλούσιος, όμορφος, γόνος πλούσιας οικογένειας γιατρών.

Αυτή είναι η νέα ελληνική σειρά που έρχεται στον αντ1.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς μην ψαρώνεις είδαμε πως: Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Lifestyle, videos and celebrity news! Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Το επεισόδιο του σίριαλ μην ψαρώνεις που προβλήθηκε από τον αντ 1, την πέμπτη 12 δεκεμβρίου 2019, επιφύλαξε στους κατοίκους του δήμου φυλής και ιδιαίτερα του ζεφυρίου μια έκπληξη. Κάποια δημοσιεύματα που δείχνουν τον υπόδικο διονύση να κάνει έκλυτη ζωή, τον κάνουν να δώσει μια συνέντευξη για να αποκαταστήσει το όνομά του. By χριστίνα άννα φωτιάδη | 4 σεπτεμβρίου 2020. Σήμερα τετάρτη στις 21:45 ξεκινάει στον αντ1 η απολαυστική κωμωδία μην ψαρωνεισ με το θοδωρή αθερίδη και τη μαρία λεκάκη σε πρωταγωνιστικούς κωνσταντινοσ (θανοσ λεκκασ): Πώς θα αντέξουν ο ένας τον άλλον; Όλα θα ανατραπούν και τα λεφτά θα πάψουν να έχουν αξία. Εμφανίστηκε, υποδυόμενος έναν άνθρωπο του καλού κόσμου, ο θάνος ζήκας. Μην ψαρώνεις σεζόν 2 επεισόδιο 49, επεισόδιο 50. Η μαρία γεωργιάδου εισβάλλει στην τούρτα της μαμάς.

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς μην ψαρωνεισ που βλέπουμε στον αντ1 fiftififti. Εμφανίστηκε, υποδυόμενος έναν άνθρωπο του καλού κόσμου, ο θάνος ζήκας. Μετά τον τσακωμό το «τέλος» είναι μονόδρομος για τη σάντυ. Η νέα ελληνική σειρά που έρχεται στον αντ1 στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει τίτλο «μην ψαρώνεις» και αν κρίνουμε από το καστ και την πλοκή, μάλλον πρόκειται για ένα σίριαλ. Η νέα κωμική σειρά «μην ψαρώνεις» με τη μαρία λεκάκη και τον θοδωρή αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται την τετάρτη 20 εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου.

Σόνια (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ)
Σόνια (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ) from 2.bp.blogspot.com
Την πέμπτη 18/6/20 στις 21:45 στη σειρά μην ψαρώνεις θα δούμε πως όταν τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα θα βγούν στην επιφάνεια, το γυαλί θα ραγίσει για τον μανώλη και τη. Το επεισόδιο του σίριαλ μην ψαρώνεις που προβλήθηκε από τον αντ 1, την πέμπτη 12 δεκεμβρίου 2019, επιφύλαξε στους κατοίκους του δήμου φυλής και ιδιαίτερα του ζεφυρίου μια έκπληξη. Μην ψαρωνεισ, τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ant1. Αυτή είναι η νέα ελληνική σειρά που έρχεται στον αντ1. Μετά τον τσακωμό το «τέλος» είναι μονόδρομος για τη σάντυ και τον μανώλη. By χριστίνα άννα φωτιάδη | 4 σεπτεμβρίου 2020. Η νέα κωμική σειρά «μην ψαρώνεις» με τη μαρία λεκάκη και τον θοδωρή αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται την τετάρτη 20 εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους!

Μάθε πρώτος τις εξελιξεις και διάβασε τις περιλήψεις μέσα από το epeisodia.com.

Μάθε πρώτος, τι θα γίνει, τις εξελίξεις και τις περιλήψεις μέσα από το serfare.com. Μην ψαρωνεισ καθε τεταρτη και πεμπτη στισ 21:45 στον αντ1! Μάθε πρώτος τις εξελιξεις και διάβασε τις περιλήψεις μέσα από το epeisodia.com. Μην ψαρωνεισ, όλα τα νέα και επόμενα επεισόδια της σειράς του ant1. Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς μην ψαρώνεις είδαμε πως: Αρχική σειρεσ tv μην ψαρωνεισ μην ψαρωνεισ: Αγοράστε το βιβλίο μην ψαρωνεισ! Pluralism / μάιος 21, 2020. Πλούσιος, όμορφος, γόνος πλούσιας οικογένειας γιατρών. Μην ψαρωνεισ ant1 live, επόμενα επεισοδια της σειράς. Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η νέα κωμική σειρά «μην ψαρώνεις» με τη μαρία λεκάκη και τον θοδωρή αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται την τετάρτη 20 εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Αυτή είναι η νέα ελληνική σειρά που έρχεται στον αντ1.

Ο απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Μην ψαρωνεισ, τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ant1. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μην ψαρωνεισ επεισοδιο 48 από το pagenews.gr. Τυχόν cookie που ενδέχεται να μην είναι ιδιαίτερα απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου και χρησιμοποιούνται ειδικά για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων χρήστη μέσω αναλυτικών στοιχείων, διαφημίσεων, άλλων. Αγοράστε το βιβλίο μην ψαρωνεισ!

Μην Ψαρώνεις: Η ιστορία και οι χαρακτήρες της νέας ξεκαρδιστικής σειράς του ΑΝΤ1 | fthis.gr
Μην Ψαρώνεις: Η ιστορία και οι χαρακτήρες της νέας ξεκαρδιστικής σειράς του ΑΝΤ1 | fthis.gr from fthisimage.azureedge.net
Η νέα κωμική σειρά «μην ψαρώνεις» με τη μαρία λεκάκη και τον θοδωρή αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται την τετάρτη 20 εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Μετά τον τσακωμό το «τέλος» είναι μονόδρομος για τη σάντυ. Ο ηθοποιός θάνος λέκκας μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για. Οι περιλήψεις της σειράς του αντ1. Καλεσμένος του γρηγόρη αρναούτογλου ήταν το βράδυ της πέμπτης ο ταλαντούχος ηθοποιός θάνος λέκκας. By χριστίνα άννα φωτιάδη | 4 σεπτεμβρίου 2020. Μην ψαρωνεισ καθε τεταρτη και πεμπτη στισ 21:45 στον αντ1! Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (11/06/2020) της κωμικής σειράς του αντ1.

Και ειδικά αν είσαι ψάρι και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το πιο επικίνδυνο, το πιο αδίστακτο και το πιο αιμοβόρο πλάσμα του βυθού:

Lifestyle, videos and celebrity news! By χριστίνα άννα φωτιάδη | 4 σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα αντέξουν ο ένας τον άλλον; Η συγκατοίκηση του μανώλη και της σάντυς στο κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει. Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς μην ψαρωνεισ που βλέπουμε στον αντ1 fiftififti. Εκεί όμως θα πει πράγματα που θα δημιουργήσουν νέες εντάσεις στη σάντυ και τον μανώλη. Αγοράστε το βιβλίο μην ψαρωνεισ! Ο ηθοποιός θάνος λέκκας παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο my tv και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του. Μην ψαρωνεισ καθε τεταρτη και πεμπτη στισ 21:45 στον αντ1! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μην ψαρωνεισ επεισοδιο 48 από το pagenews.gr. Ο ηθοποιός θάνος λέκκας αποκάλυψε πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του. Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς μην ψαρώνεις είδαμε πως:ο μανώλης, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει πια την. Ανατροπές, νέοι ρόλοι και αποχωρήσεις στον δεύτερο κύκλο (trailer).

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς μην ψαρωνεισ που βλέπουμε στον αντ1 fiftififti θανοσ λεκκασ. Ο ηθοποιός θάνος λέκκας παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο my tv και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του.

Post a Comment for "Θανοσ Λεκκασ Μην Ψαρωνεισ ~ Ο Θάνος Λέκκας εξομολογείται: «Με έλεγαν αδερφή επειδή έκανα ενόργανη γυμναστική» - CoffeeRadio.gr"